Tjänster/ Palvelut

Är håret för långt? Och kanske också utan sin vanliga glans? Eller ska du på fest till helgen, men vill få hjälp med frisyren, oavsett om du har långt eller kort hår? Då har du kommit till rätt ställe, jag kan erbjuda dig hjälp med allt detta, och så mycket mer.

I min salong erbjuder jag  klippningar, vårdbehandlingar, uppsättningar och kamningar, brudkamningar, mm.
Jag erbjuder också ekologiska och naturliga hårvårdstjänster för dig som vill ha det. Växtfärgningar och olika behandlingar med bl.a leror och torv finns i urvalet.
I salongen finns också ett solarium, jag rekommenderar att boka tid nu när jag inte jobbar fulltid, så att jag säkert är på plats när du kommer.
Och ett brett urval av produkter och tillbehör i kombination med tips och råd gör att du även lyckas med frisyren hemmavid!

Liian pitkät hiukset? ja ehkä kaipaavatkin vähän kiiltoa? Tai juhlat tulossa viikonloppuna, ja tarvitset vähän apua pitkien tai lyhyen hiusten kanssa, olet tullut juuri oikealle paikalle! Voin tarjoa sopivia palveluja kakki tarpeisiin!

Kampaamoossani tarjoan mm. leikkauksia, kampaukset ja morsiuskampaukset.
Olen myös ekokampaaja, ja tarjoan m.m hoitoja hiuksille ja hiuspohjalle esim. savella ja turvella.
Tiloissa löytyy myös solariumin, suosittelen että varaat aikaa siheen, nyt kun en ole täysaika töissä, niin olen varmasti paikalla kun tulet.
Laaja valikoima tuotteita yhdistettynä neuvoihin ja vinkkeihin mahdollistaa myös hiusten kotihoidon onnistumisen!