Tidsbokning/Ajanvaraus

Här är kommer du till tidsbokningen: https://timma.fi/dreamhairbyannika

Internetbokning

OBS! P.g.a misstänkt allergi så håller jag paus med kemiska behandlingar så som färg och permanent tills 31.12.2019.

HUOM! mahdollisen allergian takia joudun pitäämään taukoa kemiallisista käsittelystä 31.12.2019 asti.

Några vanliga frågor och svar om tidsbokningen:

Vilken längd har mitt hår?

Här är lite hjälp på vägen, känner du dig osäker, välj hellre det längre alternativet, så räcker tiden säkert till. Även om du vet att du har ett lite mera tidskrävande hår, som mycket tjockt, kan du välja ett längre alternativ.

Kort hår: Om håret når max till käklinjen.

Mellanlångt hår: Om håret är strax vid axelängd.

Långt hår: Håret är mellan axellängd ner till slutet på skulderbladen.

Extralångt hår: Hårets längd är under skulderbladen.

Det finns så många färgningsalternativ, vilket är det jag ska välja?

I korthet om dom olika alternativen:

Färgning är avsett för EN färgnyans i hela håret, tror du att det blir flera olika nyanser, eller du brukar ha både slingor och en färg i resten av håret, välj i katergorin flerfärg/slingor en Flerfärg.

Rotfärg väljer du om endast utväxten behöver färgas med en färg som appliceras på hela urväxten. Ifall utväxten brukar slingas, så väljer du istället slingor kort hår. Rotfärg + slingor är ett alternativ ifall du har också slingor som behöver fyllas på förutom utväxten, eller vill fräscha upp färgnyansen i håret utan att behöva färga hela håret.

-Med Slingor så menas ljusa eller mörka slingor som går att göras med en färgning, utan att eftertoning behövs. Det är dock vanligare i dagens läge att de ljusa slingor som kunder vill ha egentligen faller under kategorin Balayage, tekniken är annorlunda, och det behövs en nyansering av slingorna efteråt för att få rätt nyans. Om du är osäker på vilket som är det du vill ha, konsultera mig före.

Är du osäker eller vill konsultera mig inför en större färgförändringar, så kan du välja en gratis 15 minuters färgkonsultation. Då kan vi tillsammans fundera över dina planer och önskemål, samt att jag kan bättre bedöma både ifall det är möjligt att genomföra, samt uppskatta kostnaderna åt dig.

Varför går inte alla tjänster att boka via nätbokningen?

Vissa tjänster, så som specialfärgningar, och fest och brudkamning, går inte att boka via nätet, eftersom tidsåtgången på dessa inte går att förutse utan lite mera diskussioner, så därför är du välkommen att höra av dig via telefon eller meddelanden om dessa.

Jos tarvitset neuvonta suomeksi ajanvarausjärjestelmästä, soittaa minulle, niin neuvon sinua.