Julerbjudanden 2018

Tipp-tapp-tipp-tapp…julen smyger sig på, kan knappt tro det själv, men denna vecka när jag bokat in nästa tid åt kunder som brukar ha 5 veckor mellan, då är vi redan i veckan före jul!

Denna vecka har vi satt fram årets julerbjudanden i salongen, så det finns mycket att fylla tomtesäcken med nu. Om du vill så presentförpackas allt färdigt vid salongen, så du har bara att lägga under granen i väntan på jul!

Vi? Jo, jag har Sarah med mig vid salongen fram till jul. Hon är utbildad frisör, och vi jobbade tillsammans på Saxessetiden i Ytteresse, sedan har hon jobbat inom en annan bransch. Nu är hon vårdledig, och kommer att jobba med mig några kvällar/lördagar per vecka, så roligt! Hon kommer främst att vara min assistent och ta hand om tvätt och styling, och annars mycket runt om i salongen (jag ser t.o.m möjligheter att komma ikapp med mina administrativa mål för detta år, wow!)

Och nu till årets julerbjudanden;

_MG_9896

No Nothing är godkänd av astma och allergiförbundet, och i julerbjudandet ingår shampoo och balsam för färgat hår, och torrshampo. Pris 25.50€ (normal pris 31.70)

_MG_9902

De allra flesta hår har varit extra torra denna höst, och tagit skada av årets rekordsommar. För handen på hjärtat, använde man hatt så mycket som man skulle ha behövt denna sommar för att skydda håret? I de allra flesta fall. nej. Så nu kommer ett Joicoerbjudande väl till pass, K-pak serien är extra vårdande för skadat hår, deras shampoo och inpackning är en superduo. Denna julgåva är perfekt för att lyxa till det lite extra i jul och nyårshelgerna!

_MG_9969

Finns flera olika inpackningar att välja mellan, kom in till salongen så hjälper jag dig gärna att hitta den rätta. Pris nu 38€ (normal pris 48€)

_MG_9974

Joicos populära produkter finns också i små förpackningar, 50mls flaskor. Perfekt som en mindre julgåva, eller inför resan. Och redan nu i julfesttider så kan det vara bra att ha ett litet spray med i handväskan. 

_MG_9977

_MG_9913

Glitterspray är något som är favorit hos yngre kunder året om, men alla åldrar gillar lite glitter till julfesten, det är så snyggt i håret, oavsett om man har ljust eller mörkt hår. Nu har jag också plockat ihop den perfekta hårstylingsförpackningen, med hårborste, invisibobble hårband, glitterspray och rosett. Pris 13.50€ (norm. pris 17.50€)

_MG_9930

Visst är det härligt med festfrisyrer i jul och nyårstider? 

_MG_9986

Fick in ett parti nya Tangle Teezer borstar lagom till jul. Förutom att den är den absolut bästa utredningsborste jag testat genom tiderna, så är de ju också så snygga! Inget behov av att gömma undan dessa i badrummet.

_MG_9997

Och så till Ekoprodukternas julerbjudanden;

_MG_9907

Ekopharmas stylingserie heter Minttu, och har just en fräsch mintdoft. Julerbjudandet innehåller vax och hårspray, två bra att ha produkter i både kort och långt hår. Pris 24.50€ (norm. pris 30.50€)

_MG_9952

Dessa två julpaket, ovan och under, är specifikt uttänkta för höst och vinterproblemen som så många får. Många har speciellt denna höst märkt av extra mycket håravfall (så även jag), Karpalo-serien är speciellt framtagen för att främja hårtillväxten, i paketet ingår shampoo, balsam och ett serum som lämnas i hårbotten. Herukka-serien är igen perfekt för torra hårbottnar, som är vinterns största problem. Milda produkter som inte torkar ut är viktigt, och Herukka serum att sätta i hårbotten efter tvätt är så sköm och lättar snabbt på klådan. Pris 39€ (norm. pris 49€)

_MG_9957_MG_9963

Ekopharma har och mindre förpackningar (100 och 75 ml), som är bra testa på produkter för dig som är nyfiken på om ekoprodukter är något för dig, eller som reseprodukter, lätta att packa med. Pris 14.50-16€ (norm 18.50-20€)

_MG_9965_MG_9958

Farfalla är en Ekologisk serie som har funnits sedan 80-talet, så de har lång erfarenhet av naturkosmetik redan. Schampon finns i flera olika varianter för olika behov. Balsamet innehåller vildros, och passar till alla schampon. Visste du att vanligen minskar behovet av balsam efter att man tvättat en tid med ekologiskt shampoo? Detta på grund av att inga ekologiska shampon innehåller sodium laureth sulfate, utan mildare tvättensider, så shampoo innehåller mera vårdande ämnen för håret. Pris för shampo & balsam 25.50€ (normalt 32€)

_MG_9921

Farfalla har skum i två olika styrkor, och hårspray. I serien ingår också ett hårgelé. I stylingförpackningen får du välja mellan de olika styrkorna på skummet, och så kommer också spray med. Pris för denna förpackning är 23.50€ (norm. 29.50€)

Öppethållningstiderna vid salongen kan variera lite, så om du vill sticka dig in för att handla produkter, kan det vara bäst att ringa före, så att jag säkert är på plats. Men generellt är öppettiderna fram till jul;
Måndagar; 17.30-21
Tisdagar; 10-19
Onsdagar; 10-16
Lördagar; 10-14 (ej lördag 17.11 och 1.12)

Välkommen in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s