Ekofrisör

Så kom den dagen, när vi fick våra examenspapper i Vasa, efter att ha studerat under 9 månaders tid vid Yrkesakademin. Vi har varit 15 frisörer som fördjupat oss i ekofrisörsyrket, och delat erfarenheter, kunskap, och glädje, men också ibland lite frustration. Tack vare våra underbara lärare, Mona och Alexandra, så har vi blivit en hel del klokare också på denna tid.

Många har frågat av mig om jag nu blir enbart ekofrisör, och mitt svar är nej. Jag gillar nog den ekologiska biten av yrket också, och kommer att införa mera ekologiska alternativ åt mina kunder, bl.a kommer det att finnas möjlighet att få växtfärgningar och djuprengöringar, med bl.a leror, torv, tång och örter. Mitt produktutbud ökas också på efter hand och kommer att innehålla ekoprodukter, men också syntetiska produkter.

Men så som förr kommer man också att få alla de tjänster jag erbjudit tidigare, så om det ekologiska inte alls intresserar dig kan du andas ut, vi kan fortsätta precis som förr, och för dig som gillar det ekologiska och vill ha det, kommer det från och med nu att finnas mycket nytt och spännande i min salong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s