Glada vi till skolan gå…

…har upprepats några gånger i mitt huvud den senaste månaden. Varav detta då? Jo, jag ansökte och kom med på ekofrisörutbildningen som startar i Vasa denna vecka. 
Ekofrisör är nåt som nu som då dykt upp i mina tankar. Nångång har jag faktist också tagit reda på det praktiska angående studierna, som då har funnits i helsingfors. När detta tillfälle, att få utbildningen i vasa, dök upp, kände jag att denna chans inte kunde gå mig förbi. Anledningen att jag kände att detta är möjligt nujust är att närvarostudierna är endast en gång i månaden, några dagar. Sedan är det förstås mycket hemuppgifter, men det får jag passa in efter bästa förmåga med allt annat som är på gång i vårt liv nujust. 

Om, och hur, jag anpassar min nyvunna kunskap till arbetet, låter vi ännu vara öppet. Först ska jag bli lite klokare på detta ämnet och se hur jag förhåller mig till det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s