Mammaledigt

Från och med 11.4 är jag mammaledig (igen).

Under denna mammaledighet kommer ni säkert att se mera av mig och mitt arbete, eftersom jag kommer att ta emot brudkamningar, och festkamningar, under denna tid.
Och vem vet, det kanske dyker upp ett och annat projekt som är för intressant att tacka nej till, så brukar det ju kunna gå.

Med ”vardagsarbetet” tar jag paus tills nån gång under 2017, inget är bestämt, men det lutar åt att jag kör igång igen mot höstsidan. Det vet jag iallafall nu redan, att nästa gång kör jag igång med alla tjänster igen, dvs. också färgningar och permanenter.

Enklast får man tag på mej via fb-meddelande, eller skicka meddelande till firmatelefonen eller den modiga kan också tala in ett meddelande på telefonsvararen. 😉 i mindre brådskande ärenden kan man också skicka meil på dreamhairbyannika@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s