The pain of work…

…är inte fullt så allvarligt som det låter dock, inga yrkessjukdomar eller annat otyg på gång! Jag har nu suttit och stirrat mig blind på bilderna från photoshooten, försökt välja ut mina favoriter. Får nog lyfta på hatten åt fotograferna som sitter och väljer från alla bilder de har tagit, det kan inte vara lätt. Så snart börjar det säkert dyka upp lite bilder,tålamod tålamod.. Jag tänkte sålänge visa er bilderna av de två frisyrer som jag gjorde åt brudarna i höstas som hade bokat Wilhelminas Wedding.

Mera bilder från deras bröllop syns både på Wilhelminas Weddings hemsida och på facebooksidan, ta en titt, sååå fina bilder!

Tyngdpunkten på frisyrerna har bara gått åt ett håll dom senaste åren, neråt. Och visst är det fint? Jag tippar på att det nog fortsätter även detta år, åtminstone om man ser på t.ex pinterest, vilket ju är en stor inspirationskälla för många blivande brudar (och även mig) 😉 . Och passar även mycket bra med klänningsmodet, som man ser allt mer dekorerade ryggar, då ska ju frisyren helst inte täcka dom.

Så jag fortsätter att titta på bilderna i vinterkylan och drömma om de vackra frisyrer som ska skapas i år. Och man märker på förfrågningarna och bokningarna som kommer nu att brudparen är i full gång med bokandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s