Nytt år,nya drömmar

Hoppas ni alla har fått ha en bra julhelg! Vi har fått njuta av vara med släkt och vänner, äta (förstås) oss halvt fördärvade på all julmat, och förstås har det också rymts en del byggande med i bilden. Vi börjar dock se ljuset i slutet på tunneln med makens hallprojekt, så småningom kommer han att slippa igång med bilmålandet.

Världen fortsatte även efter denna julhelg,så nu får vi börja se fram emot det nya året. Ikväll var jag på planeringsmöte med Wilhelminas wedding-gänget till grannstaden. Vi kommer att ha ett fotoprojekt i början av det nya året, och det ser jag fram emot!

image

Kan också påminna er brudpar där ute att ni har ännu några dagar på er att boka våra tjänster till årets priser, fr.o.m 1.1 höjs dom, så skynda skynda! 😉
Och allt mer får vi fason på vår hemsida, så kika även in där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s