Venetziadbröllop

Venetziansk i våra trakter firas ju som villaavslutning,sommaren övergår i höst. Med facklor och även tillstånd (oftast, om det inte är för torrt) för fyverkerier. Det kan ju ge det lilla extra till en fest eller ett bröllop.

Denna helgen fick jag ha Malin som brud i min salong. Malin har långt och fint hår, som passade perfekt till de öppna lockarna vi kom fram till att skulle vara hennes bröllopsfrisyr. Färgningen blev gjord ca 1,5 vecka före bröllopet. För att få ett litet blickfång i frisyren sattes lite pärlor till. Anna från Annas stil o sånt gjorde makeupen.

IMG_2664

IMG_2668

IMG_2672

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s