Irene & Jonas

I mitten av augusti började för mig detta årets intensivaste bröllopsperiod, 4 helger i rad stod jag i spraydimman och fixade brudar och brudgummar. Och det är ju där jag trivs lite sådär extra bra.

Först ut av dessa par var Irene och Jonas. Detta härliga par var lugnet själv, och man riktigt märkte hur de njöt av sin bröllopsdag. Irenes frisyr blev en låg uppsättning i nacken, dekorerad med vita fresior, och Anna från Annas stil o sånt gjorde en vacker makeup åt bruden.
Brudgummens hår klipps, som i det här fallet, oftast 1-2 veckor på förhand, det för att den allra ”nyklipptaste” känslan ska ha hunnit lägga sig. Det har visat sig efter lite diskussioner att det är oftast då som männen upplever att frisyren är som bäst. På bröllopsdagen brukar jag tvätta håret och styla till det, och kolla nacklinjen och runt öronen om det finns något som behöver fixas till.

IMG_2460

IMG_2473

IMG_2485

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s