Back to work! 

Ett helt år har gått sen jag for på mammaledigt, tänk att ett år kan gå så snabbt. Nu är det då dags att börja tänka på arbetet igen. Jag kommer från september att börja jobba ca 15-20 timmar per vecka, varierande med både dags- och kvällstider. I huvudsak blir det måndagar och tisdagar nu att börja med, och på lördagarna finns det möjlighet att få festfrisyrer fixade. Och nu till börja med kommer jag bara att erbjuda klippningar, dom längre behandlingarna, så som färger och permanenter uteblir tillfälligt, kan ännu inte säga hur länge. 

Onsdagen den 26.8 sätter jag på jobbtelefonen kl 9.00, så då kan man ringa och boka tid! jag kommer att svara vardagar 9-17 i telefon. Och telefonnumret är 045 8698986. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s