Fotoprojekt

Hur det sen kom sig, och hur idén föddes, är väl inte det väsentliga. Nångång i samband med att idén till Wilhelminas Wedding föddes, kom också en idé om att göra egna fotoprojekt tillsammans, för att ha roligt och på samma gång utvecklas, som frisör, sminkös och fotograf. Det ger oss chansen att förverkliga alla idéer som dyker upp i skallen, och det är ju en hel del när 3 kloka huvuden slår sig ihop… Här är resultat av vårt första, men absolut inte sista, projekt.
I april, en gråmulen dag, (fanns det nåt annat i april?), fixade och fotade vi, som modell hade vi Anna Brunell. Vi är ju för övrigt förutom jag, Anna Wikström (Annas Stil o Sånt), och bakom kameran Rasmus Libäck (Wilhelms Photo).

namnl├Âst(140av310)

namnl├Âst(152av310)

namnl├Âst(237av310)

namnl├Âst(260av310)

namnl├Âst(265av310)

namnl├Âst(267av310)

namnl├Âst(306av310)

namnl├Âst(309av310)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s