Emanikurs

image

På måndagen var jag på en skolning hos Emani, en sminkserie som jag jobbat med ca 5 år nu. Och jag är jättenöjd med den, i något skede ska jag berätta mera ingående om den. I korta drag är det en 100% vegan sminkserie, helt baserad på mineraler som tillåter att huden andas och täpper inte till porerna. Jag minns att jag själv märkte stor skillnad när jag började använda produkterna.

Vi fick höra om nyheter som lanseras här under våren och sommaren, och Petra sminkade några modeller, och gav mycket användbara tips åt oss.

image

Det var väldigt roligt att få kursa sig igen, alla höstens kurser uteblev ju av en viss anledning. Man samlar på sig så mycket inspiration! I nästa inlägg blir det om tisdagens kurs…

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s