Hälsningar hemifrån!

Sticker upp näsan ur babybubblan och tittar mej omkring igen. Vi har en mysig liten dotter och har faktist fått njuta av att hon är lättskött hittills denna höst! men tiden går så fort och hon lär sig nytt hela tiden, hon blir 3 månder nästa vecka, lilla Lydia.
Många har frågat om jag saknar arbetet? Ja och nej, ärligt talat flyger dagarna iväg, så det känns inte som om jag har varit borta så länge som jag varit ännu. Och nujust känns det som om min plats är hemma, men nog finns det stunder när jag saknar både arbetet och kunderna!
Men något projekt kanske finns i bakfickan, sånt som man har tänkt på att skulle vara roligt, men ork och tid har inte funnits när man varit i arbetslivet. Nu med ena foten utanför den världen så kanske de dyker upp igen! 🙂 ni får vänta och se…

Något annat som dök upp var lite bilder som blev fotade i februari, ni vet säkert känslan när man sätter något på ”en bra plats” och jaa, hittar man dem sen? så gick det i vårvintras när Rasmus kom med modellbilderna av Anna. Men det som göms i snö…eller snarare i ett mycket ostädat kontor. Det finns så många fina bilder, så jag kommer att dela upp dem på flera inlägg! Modellen är Anna Brunell, fotograf Rasmus Libäck http://www.wilhelmsphoto.com/, och halsbanden är gjorda av Miia Forsblom, Miia-smycken. Jag hade hand om hår och smink.

Vi ville med ganska små medel och omändringar med hår och smink få variation på bilderna under dagens lopp, och började därför med en mycket neutral look.
Featured image

Featured image

för lite variation sattes sen lite mera färg på läpparna:

Featured image

Featured image

Sen gjordes ett klädbyte och det fixades lite mera volym och rufs i håret, och lite mera färg till sminket.

Featured image

Featured image

Featured image
på denna bild skulle jag dra mig till minnes en frisör som låg på golvet och fläktade värrigare, man tager vad man haver…. 😉

Det var det för denna gång, mera bilder dyker upp från samma fotograferingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s