Testar..

Diskuterade i helgen med mina lite mer teknikkunniga vänninor,och tadaa,se vad man kan göra från sin ”smarta” telefon. Det räcker ju inte med att telefonen e smart om inte användaren är det. 🙂 Inget gjort ännu nu,men det ser ut som om jag kommer att flytta bloggen hit,mycket snabbare och enklare att uppdatera!  (vilket innebär mer än ett inlägg per några månader för min del)

Dessa bilder blev tagna under förra veckans trendvisning, vad lade jag märke till där då? Jo,inga kraftiga uppklippningar eller spretiga linjer i höst,inte heller stora kontraster i färgerna. Frisyrerna stylas mycket nujust med plattången,raka linjer i pagefrisyrerna,och lätt uppklippta långa längder. Varma naturliga färger,nyanser som smälter in i varandra. För herrarna gäller ännu de kortklippta sidorna och längre längderna uppå.

image

image

4 reaktioner på ”Testar..

  1. Vad bra att du lyckades få bilder från telefonen till bloggen nu!
    Wordpress appen e nog enkel att uppdatera och hålla koll på bloggen med. Minns inte ens när jag senast skulle ha varit inloggad på datorn för att uppdatera bloggen, det går så smidigt via telefonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s